Specialhuse tegnes efter dine ønsker

Vi skræddersyr specialhuse i Danmark

Vi tegner specialhus efter dine behov

Går du med en drøm om at få et helt unikt og skræddersyet specialhus? Skal det matche din personlige livsstil? Så tag fat i os hos Classic Dream House. Med en erfaren arkitekt i ryggen er du sikker på, at tegninger stemmer overens med regler og lovkrav inden for boligbyggeri. Vi sørger desuden for at være i tæt samarbejde med dig gennem hele forløbet for at sikre, at specialhuset lever op til dine forventninger.

For os er det kun fantasien, som sætter grænserne for dit drømmehus. Hvad enten du har et specifik koncept i tankerne eller ønsker fagkyndig hjælp til design, kan du tage fat i os. Vi tegner alt fra 2-plans palævillaer til funkishuse og murermestervillaer.

Tæt og personligt samarbejde

Vores mål er at levere specialhuse til danskerne, hvor detaljer og personlighed skinner igennem. Vi tegner huset fra bunden og tager naturligvis højde for din grunds terræn. Heraf udarbejder vi skræddersyede 3D-tegninger, så du visuelt kan se det endelige resultat, før byggeriet går i gang.

Der indgår meget i at lave det perfekte specialhus. Derfor er det vigtigt, at man tager sig god tid til at finde de helt rette samarbejdspartnere. Vi anbefaler, at man undersøger markedet grundigt før man tager den endelige beslutning.

Hos Classic Dream House lægger vi stor vægt på tillid, troværdighed og tryghed. Det er en stor beslutning, at få et nyt hus. Derfor tager vi opgaven meget seriøst, hver gang der skal tegnes specialhuse – uanset omfanget. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten, præcisionen eller dine ønsker.

Vi vægter tillid, tryghed og troværdighed højt. At få bygget et nyt hus, er en stor begivenhed. Så vi vil gerne give dig den optimale oplevelse. Målet er, at du skal stå tilbage med dit absolutte drømmehus – helt uden kompromiser.

Der bliver altid kræset for materialerne hos os. Med udgangspunkt i vores standardmaterialer kan du selv vælge at op- og nedjustere efter behov.

Specialhuse af dygtig arkitekt

Kontakt din ekspert i specialhuse

Når du skal have bygget specialhus er vi med fra start til slut i processen. Vi tager hånd om alle opgaver vedrørende tegning og byggeri af dit nye drømmehus, bl.a.:

  • Søgning af byggetilladelse
  • Jordbundsundersøgelse
  • Jævnligt tilsyn undervejs
  • Afvikling af byggesagen

Når tegningerne er blevet godkendt af dig, sender vi opgaven videre til vores tætte samarbejdspartnere. Herfra begynder byggeriet at dit drømmehus. Vi har et tæt samarbejde med alle dem, vi arbejder sammen med. Derfor kan du være sikker på, at byggeriet foregår trygt og sikkert. Skulle du løbende have spørgsmål eller input, kan du til enhver tid kontakte os.

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne hos Classic Dream House? Så lad os tage en snak. Ring på telefon 40 19 70 73, eller send en e-mail til ma@classichouse.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.