Om Classic Dream House

Vi opfører nye huse med sjæl. Har du byggegrunden, så hjælper vi dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Classic Dream House er et byggefirma der blev etableret i 2006. Vi tilbyder konstruktiv og kreativ sparring omkring din husdrøm. Vi hjælper dig også gennem hele processen, lige fra planlægningen til byggefasen.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg. Dette sørger vi for ved at holde dig informeret og kommunikere gennem hele forløbet.

Dette mener vi er fundamentet for et godt byggeprojekt. Vi bygger omkring 15-20 huse om året. Det gør vi udelukkende da vi gerne vil have fingeren på pulsen og ønsker at holde kvalitet samt service i top. Hos os er du nemlig ikke blot et nummer i køen.

Vi har over 13 års erfaring og har afleveret alle vores kvalitetshuse til tiden.

Går du rundt med et husprojekt, eller en drøm du ønsker at realisere er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et uforpligtende møde. Kontakt os på telefon 40 19 70 73 eller e-mail kontakt@classichouse.dk.

Logo fra Classic Dream House på bil
Martin Ankjær

Martin Ankjær

Indehaver og arkitekt

Jeg startede i et større typehusfirma i 1994, og har arbejdet i branchen lige siden. Jeg har bygget min egen murermestervilla. Derfor ved jeg hvor stort det er, at få lov til at opføre et hus for sig selv, som indrettes efter eget ønske og behov. Til dagligt står jeg for, at tegne drømmehuse for mine kunder.

Karsten Bech

Karsten Bech

Indehaver
Jonas Munch Hansen

Jonas Munch Hansen

Byggeleder

Jeg har arbejdet i branchen som udøvende tømrer, og sætter en stor ære i at få opført kvalitetshuse. Til dagligt sørger jeg for, at drømmehuset bliver til virkelighed. For mig er det en stor ære og tilfredshed, at overdrage et nyt hus til bygherren, og se drømmen komme til sin ret.

arkitekt­tegnet dit drømmehus

Vi gør din boligdrøm til virkelighed