Skal vi bygge dit drømmehus sammen?

Vi ved hvor vigtigt det er at føle sig tryg i et nyt hus – derfor går vi op i tillid, tryghed og troværdighed.

Hos Classic Dream House er der mange måder at gøre drømmen til virkelighed på.
Du kan komme med dine egne ideer i form af skitser, tegninger eller billeder af hvad du ønsker, du kan vælge mellem de stilarter vi tidligere har bygget eller du kan komme med dit færdige projekt fra egen arkitekt.

Hos os møder du kun fagfolk. Vi har ingen sælgere. Vi hjælper dig gennem hele processen og rådgiver både ved små og store beslutninger, som du skal tage undervejs i projektet. Vi kender proceduren, hvilket betyder at vi kan være med til at forberede dig, så du undgår kedelige overraskelser.

Et typisk byggeforløb hvor vi tegner jeres drømmehus starter med et møde med en arkitekt, hvor egne skitser eller ideer bliver tegnet op i et tegneprogram. Nogle bygherrer føler sig trykke ved at indgå kontrakt på baggrund af en principskitse, f.eks. fra et tidligere projekt, samt en leverancebeskrivelse der i detaljer beskriver hvordan huset skal bygges. Andre ønsker lidt mere individuelle skitsetegninger, mens andre endnu ønsker at se det færdige tegningsmateriale før der indgås kontrakt. Hos Classic Dream House kan alt lade sige gøre.

Når projektet er godkendt af bygherre, underskrives kontrakten, hvorefter det egentlige byggeforløb kan begynde.

Arkitekten

Alle vores huse tegnes i et tæt samarbejde med kunden, da hver eneste familie har forskellige ønsker og behov. For os er dette et utroligt vigtigt forløb, da vi lærer kunden at kende og sammen kan spore os ind på jeres drøm og vision.

Alle vores huse tegnes i henhold til kundens ønsker og er derfor helt unikke. Ikke to huse er ens. Hos os får I derfor et arkitekttegnet hus, uden at skulle gå på kompromis med jeres drømme og idéer.

Vi vægter tillid, tryghed og troværdighed højt. Vi vil derfor gennem hele forløbet komme med konstruktive forslag til dit nye hus.

Arkitekt i gang med oplæg

Kig os over skulderen med en uvildig byggerådgiver

Vi anbefaler alle vores kunder at have en byggesagkyndig rådgiver på sidelinien under hele forløbet. De færreste mennesker har dyb indsigt i byggeri og det er vores erfaring at en uvildig byggerådgiver giver den bedste tryghed fra start til slut. Vi samarbejder med din byggerådgiver og vi aftaler sammen graden af dennes involvering.

Materialevalg
I forbindelse med udarbejdelsen af kontrakten foretages et materialevalg i vores showroom. Vi har mange forskellige typer af materialer udstillet, f.eks. tegl, mursten, klinker, trægulve, blandingsbatterier m.v. Finder du ikke lige det du ønsker i showroomet arrangerer vi besøg hos vores leverandører, så de helt rigtige materialer bliver valgt.

Som udgangspunkt er det nødvendigt at alt er valgt og alle priser m.v. er aftalt inden byggestart. Det giver både os optimale byggeforhold og størst tryghed for bygherre.

Hos Classic Dream House er materialevalg lige så fleksibelt som valg af hustype og stilart, hvor udgangspunktet er at kunden bestemmer det hele. Dette kan synes som en uoverskuelig proces for mange, og derfor udarbejder vi gerne forslag til materialevalg, som kan danne udgangspunkt for det endelige materialevalg, hvis det ønskes.

Når særlige forhold taler herfor, kan der aftales et mere åbent materialevalg, hvor der i kontrakten kun udstikkes nogle rammer og aftales nogle afsatte beløb på et eller flere områder.

Byggeledelse
Ved byggestart tildeles hver byggesag en byggeleder der vil være tilknyttet projektet fra start til slut. Byggelederen har ansvaret for at styre byggepladsen og koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere. Det er ligeledes byggelederen som alle spørgsmål som kunden og dennes rådgiver måtte have af byggeteknisk karakter skal rettes til.

Aflevering
Der aftales altid et fast afleveringstidspunkt og ca. 14 dage før dette tidspunkt afholdes en for afleveringsforretning, hvor huset bliver gennemgået fra A til Z. Dette er med henblik på at evt. mindre fejl og mangler rettes og udbedres inden den endelige aflevering af huset.

Gode råd til forløbet

At få bygget et nyt hus kan være en uoverskuelig opgave for mange. Derfor har vi samlet lidt punkter, som du bør gøre dig overvejelser omkring inden du starter.

Det er utroligt vigtigt at få sat ord på jeres ønsker til boligen. Er I flere der skal tage beslutningen sammen, bør I finde nogle fællesnævnere, så I er enige om de mest fundamentale ting. Besøg gerne vores udstillingshuse og bliv inspireret. Det koster jer ikke andet end tid, som er rigtig godt givet i sidste ende.

Gør jer endelig også nogle tanker om de økonomiske rammer, samt om hvornår jeres drømmehus skal være klar til indflytning.

 • Hvor stor skal villaen være?
 • Hvor mange værelser har I brug for?
 • Hvor mange badeværelser ønsker I, og har I brug for et gæstetoilet?
 • Skal der være carport/garage?
 • Ønsker I et skur?
 • Hvor stort et bryggers kunne I tænke jer?
 • Har I brug for kælder?
 • Hvilken arkitektonisk stil og hustype passer til jer?
 • Hvilke materialer (facaden, taget og indvendigt) ønsker I?
 • Har I specielle ønsker til husets energikilde?

Uanset om I skal bygge på en ny eller en gammel udstykning, er det vigtigt at se om der er specielle servitutter som kan være stopper for jeres drømmeprojekt, inden I underskriver købsaftalen. Vi hjælper dig gerne gennem denne process, så I trygt kan komme i gang med jeres boligdrøm.

 • Hvad koster grunden og er den klar til at bygge på (Byggemodning)?
 • Passer grunden til jeres drømmehus eller skal huset ændres for meget?
 • Hvordan er beplantningen, omgivelser og udsigt?
 • Sol og vind, hvordan vender grunden, er der f.eks. sol på en kommende terrasse?
 • Er der behov for et børnevenligt område med adgang til skole og daginstitutioner?
 • Hvordan er indkøbsmulighederne?

Lad os opfylde dine boligdrømme

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres boligdrømme. Vi hjælper jer fra start og frem til I står i jeres drømmehus.
Kontakt os på telefon 40 19 70 73 eller e-mail kontakt@classichouse.dk.

arkitekt­tegnet dit drømmehus

Vi gør din boligdrøm til virkelighed