Arkitekttegnet palævilla efter dine ønsker

Vi har hjulpet mange familier til at få deres boligdrømme opfyldt med en 2-plans villa

Palævilla i 2 plan

Et arkitekttegnet palævilla i 2 plan har mange fællestræk med murermestervillaen i forhold til materialevalg og design. Den store forskel er at førstesalen har fuld loftshøjde i hele arealet – altså ingen skrå vægge.

2-plans huse er velegnet til den store familie, eller hvor der måske er begrænset plads på grunden eller hvis man ønsker at have åbent mellem de to etager i indgangsparti, stue eller alrum.

I den klassiske palævilla kan der kæles for detaljerne, med ekstra loftshøjde, høje fyldningsdøre, stuklofter og mange andre spændende muligheder.

Fra ide til færdigt byggeri

Hos Classic Dream House sørger vi for at følge jer til dørs – lige fra idefasen og arkitekturtegning til huset er indflytningsklart. Med et stort netværk af markedets dygtigste samarbejdspartnere kan I trygt vide, at hele processen foregår under ordnede forhold. 

Skal I have arkitekttegnet palævilla står vi gerne for planlægningen, byggeriet og alt derimellem. Jeres 2-plans villa skal naturligvis skræddersyes og tilpasses til jeres livsstil. 

Med os som arkitekt kan I være sikre på, at intet bliver lavet over hovedet på jer. Vi går i grundig dialog med jer før projektet påbegyndes og kommer sågar med fagkyndig rådgivning gennem hele forløbet.

  • Palæ villa fra Classic Dream House

Inspiration til palævilla

Nedenstående priser er eksempler på palævillaer.

Alle billeder er inspirationsfotos og kan være vist med ekstra tilvalg.

200 m2 Palævilla3.425.000,-
250 m2 Palævilla3.850.000,-
2-plans arkitekttegnet palævilla

Skræddersyes til jer

Et arkitekttegnet palævilla i 2-plan har en helt speciel stil. Derfor er det vigtigt at kende til konstruktionens karakteristika. Med mange års erfaring har vi de rette kompetencer til at realisere ethvert ønske. Heraf har I mulighed for at sætte jeres helt eget præg på hele palævillaen, så den matcher netop jeres behov.

Har I andet end et 2-plans hus i tankerne? Vi tilbyder også arkitekttegning og opføring af specialhuse, murermestervillaer og funkishuse.

Snak om arkitekttegnet palævilla

Skal vi hjælpe med at realisere jeres arkitekttegnet palævilla? Kontakt Classic Dream House og kom et skridt tættere på drømmevillaen. Ring til os på telefon 40 19 70 73, udfyld kontaktformularen her på siden eller send en e-mail til kontakt@classichouse.dk.

Vi ser frem til et fantastisk samarbejde med jer.

arkitekt­tegnet dit drømmehus

Vi gør din boligdrøm til virkelighed