Arkitekttegnet murermestervilla efter dine ønsker

Vi har hjulpet mange familier til at få deres boligdrømme opfyldt med en arkitekttegnet murermestervilla

Classic Dream House etablerede sig på markedet med speciale i at opføre nye huse i den klassiske murermesterstil, som stammer fra perioden fra 1910 til op i 50’erne. Deraf navnet Classic Dream House.

På Murermestervillaen ses udbredt anvendelse af og forkærlighed for teglmateriale til både facade og tag. Murermestervillaen er karakteriseret ved mange murede detaljer, såsom kam, indfatning og sålbænke omkring døre og vinduer, samt gesimser og evt. frontspids. Endvidere ses ofte zinkbeklædte kviste, altaner og tagrender i zink eller kobber.

Oprindeligt blev murermestervillaer bygget af murermestre selv og blev bygget for at demonstrere det gode håndværk i murværket. Denne hustype blev typisk bygget som familiebolig og opført i villakvarterer.


En arkitekttegnet murermestervilla fra Classic Dream House er opført i nutidens bedste materialer med samme høje krav til lavt energiforbrug som alt andet moderne byggeri.

Arkitekttegnet murermestervilla

Få tegnet din nye murermestervilla

Vi tegner dit nye drømmehus

I sammenråd med dig, tegner vi en ny murermestervilla, som tager højde for alle dine ønsker og behov. Vi har tegnet huse for mange forskellige familier, og ved derfor hvordan vi skal få design, plantegning og ønsker til at gå op i en højere enhed.

Når vi skal tegne dit nye hus går vi op i tillid, tryghed og troværdighed. Det er en stor oplevelse og udfordring, at skulle bygge et nyt drømmehus. Samtidig er der tale om en stor økonomisk investering. Derfor er det vigtigt for os, at du er tryg gennem hele forløbet.

Vi udstyrer huset med vores gode kvalitetsmaterialer. Vores vejledende priser baseres på en række standardmaterialer til brug ved byggeriet og til indretning. Du kan selvfølgelig vælge om du ønsker disse materialer, eller ønsker at skræddersy materialevalget, så det tager højde for dine drømme og husstandens økonomi.

Vi er med i hele forløbet

Vi er med fra start til slut, når du skal have opført din nye arkitekttegnet murermestervilla. Vi søger byggetilladelse, laver jordbundsundersøgelse, holder tilsyn undervejs, afvikler byggesagen og så videre. Vi sørger naturligvis for at huset lever op til alle regler og lovgivning. Så du kan være tryg ved at hele forløbet foregår lige efter bogen.

Vi overlader selve opføring af huset til vores dygtige samarbejdspartnere. Alle de underentreprenøre vi benytter os af, har været vores samarbejdspartnere gennem flere år. Kontakt os for at tage en snak om dit nye hus på telefon 40 19 70 73 eller e-mail kontakt@classichouse.dk.

  • Murermestervilla

Inspiration til murermestervilla

Nedenstående priser er eksempler på murermestervillaer.

Alle billeder er inspirationsfotos og kan være vist med ekstra tilvalg.

150 m2 Murermestervilla2.175.000,-
200 m2 Murermestervilla3.025.000,-
250 m2 Murermestervilla3.525.000,-

arkitekt­tegnet dit drømmehus

Vi gør din boligdrøm til virkelighed