Få et unikt arkitekttegnet funkishus

Vi kan hjælpe dig med at tegne dit drømmehus

På samme tid som murermesterstilen var den foretrukne byggestil i Danmark, udviklede funkisstilen sig primært i det sydlige Europa. Navnet funkis er dog svensk og kommer af funktionalisme, d.v.s. enkelt og minimalistisk design, så at sige uden ”overflødig pynt”.

I Danmark blev udbredelsen af funkisstilen i høj grad anført af Arne Jacobsen, Ole Falkentorp og Vilhem Lauritzen. I 1930’erne brød de med den traditionelle danske byggestil ved større kommercielle byggerier, hvor de mest kendte er Bellevue Teatret, Radiohuset, Århus Rådhus og Københavns Lufthavn.

Arne Jacobsen tegnede og opførte en funkisvilla til sig selv i Charlottenlund i 1929-31, men funkisstilen var imidlertid længe om rigtig at slå igennem i Danmark som familliehus. I de senere år har funkisstilen vundet meget frem, både hos typehusfirmaer men særligt hos arkitekter og mere individuelle byggefirmaer som Classic Dream House.

Oprindeligt kunne denne stilart kendetegnes ved hvide, kubiske huse. Efterhånden som stilarten blev mere udbredt og populær i Danmark, har den fået et præg af nordiske materialer og håndværk. I dag kendes funkishuse som en mere moderne og trendy stilart, som består af kubiske elementer, rene linjer og store vinduer. Funkisvillaen kan opføres både som 1 plans og 2 plans hus.

Tidligere tiders problemer med høje vedligeholdelses omkostninger er løst ved nytænkning i materialevalg.  Så et arkitekttegnet funkishus i dag har samme lave vedligeholdelsesomkostninger som et typehus.

Arkitekttegnet funkishus
Arkitekt tegner dit nye funkishus

Få tegnet et arkitekttegnet funkishus efter dine ønsker

Hvis du går rundt med drømmen om et nyt, funktionelt og moderne hus, så kan vi hjælpe dig. Vi kan ud fra dine ønsker og behov, lave et arkitekttegnet funkishus der lever op til kravene.

Er du i tvivl om, hvilke krav du skal stille til dit nye funkishus, kan vi også være behjælpelige med den del. Vi har gennem årene hjulpet mange forskellige familier til at få deres drømmehus. Derfor har vi fingeren på pulsen, hvad angår design og behovsopfyldelse.

Vi vægter tillid, tryghed og troværdighed højt. At få bygget et nyt hus, er en stor begivenhed. Så vi vil gerne give dig den optimale oplevelse. Målet er, at du skal stå tilbage med dit absolutte drømmehus – helt uden kompromiser.

Vi udstyrer dit hus med de lækreste kvalitetsmaterialer og kræser for alle de små detaljer. Ud fra vores standardmaterialer har du mulighed for at op- eller nedjustere, så alle økonomier kan være med.

Vi er med fra A til Z

Når du skal have lavet et arkitekttegnet funkishus hos os, er vi med hele vejen. Vi sørger for at søge byggetilladelse, lave jordbundsundersøgelse, holde tilsyn undervejs, afvikle byggesagen og hvad der ellers hører sig til.

Vi sørger naturligvis for at huset lever op til alle regler og overholder lovgivningen på alle områder.

Når du har godkendt tegningen, giver vi opgaven videre til vores tætte samarbejdspartnere, som forstår at gøre dine boligdrømme til virkelighed. Det betyder at du kan være tryg, da vi kender dem og deres kunnen, fra ende til anden.

Kontakt os for at tage en snak om dit nye hus på telefon 40 19 70 73 eller e-mail kontakt@classichouse.dk.

arkitekt­tegnet dit drømmehus

Vi gør din boligdrøm til virkelighed