Typehuse

Typehuse fra Classic Dream House

 

Hos Classic Dream House har vi specialiseret os i et bygge smarte danske typehuse. Det betyder, at du kan få dit typehus bygget lige efter dine behov.

Her finder du nemlig et stort og flot udvalg af moderne typehuse, der er designet til alle familietyper – og husk selvom husene er designet ud fra faste tegninger og beregninger, kan du sagtens få sat dit personlig præg på dit kommende drømmehjem.

 

 

Tag kontakt i dag og få en helt uforpligtende snak – og få den bedste start på dit nye husprojekt.

 

 

Derfor skal du vælge et typehus

 

Når du køber et typehus ved du, hvad du får. Typehuse er gennemtestede byggerier, som er planlagt ned til mindste detalje. Fordelene ved typehuse er mange, du som forbruger kan nyde ekstra godt af.

Disse fordele tæller:

 

  • Faste aftaler med dygtige håndværkere, hvorved du sparer penge.
  • Kortere proces end ved et specialtegnet hus. Du får ganske enkelt nøglen hurtigst muligt.
  • Du ved lige nøjagtigt, hvad du får, hvad det koster og hvor langt i byggeriet I er.
  • Det er billigere kontra tilsvarende specialtegnede huse.

 

 

Når vi skriver, at et typehus er gennemtestet ned til mindste detalje, så mener vi, at vi har opført denne type bebyggelse før og allerede har gjort os store erfaringer, fordelt roller i byggefasen og skaffet de bedste aftaler med hensyn til materialer.

Det betyder, at når du skal bygge nyt hus, er vi altid er millimeterpræcise i forhold til at overholde deadlines, styre budgetter og opføre alt efter tegningerne til punkt og prikke.

Du har med andre ord bogstavelig talt adgang til en skabelon basereret på succes.

 

Når det så er sagt, er der stadig plads til, at vi kan tage dine individuelle ønsker i betragtning.

Bare fordi de ikke er en del af de oprindelige tegninger, betyder det nemlig ikke, at det ikke kan lade sig gøre. Faktisk har vi i mange tilfælde forenet vores kunders ønsker om et typehus, hvor alle beregninger for tid og budget ligger fast, men hvor der stadig har været plads til at personliggøre flere af husets rum.

Denne slags typehuse kombinerer i virkeligheden det bedste fra begge verdener. Du får et hus, du kan være super glad for og leve lykkeligt i med familie eller samlever, men med plads til at du kan sætte dit præg på boligen.

 

Det betyder dog ikke, du går på kompromis med den kortere proces, prisbesparelsen eller på anden vis ikke har overblik over byggeprojektet. Det betyder blot, at du kan samle det hele i en meget fordelagtig, flot pakke. På den måde bliver nybyggeri af hus en leg.

Af samme årsag har typehuset været et populært valg helt siden 60érne, som rigtig mange stadig gør brug af på grund af de gode fordele.

 

 

Fordelene er typisk:

 

Du kun skal holde styr på en enkelt kontrakt med en enkelt virksomhed. Når du vælger en virksomhed som Classic Dream House til at opføre dit typehus, er det nemlig os, der står for alle tegninger og det at bygge selv huset.

 

Med afsæt i ovenstående punkt, afleder det at have én kontrakt ofte en anden fordel: Vi har nemlig faste gode aftaler med dygtige håndværkere, hvilket gør at du også her sparer en pose penge, du i stedet kan investere i møbler, have eller andet.

 

Det tager ikke den tid, et specialtegnet byggeri gør. Da tegninger er lavet og alle processer er på plads, går det ganske enkelt hurtigere at få tilladelser på plads og bygge færdigt. Vi går med andre ord i gang med at bygge betydeligt hurtigere.

 

Du ved lige præcis, hvad det koster. Prisen på de enkelte typehuse ligger som hovedregel fast (medmindre der skal indbygges personlige ønsker), hvilket giver overblik fra start til slut. Det er derfor ofte billigere og nemmere for huskøbere at investere i typehuse.

 

 

Et hus fintænkt til mindste detalje

 

Typehuse er så populære, som de er, fordi de er en garanteret succes. Derfor vælger mange familier at bestille denne type hus, da de ganske enkelt er en sikker investering, hvor folk ved præcis, hvad de får.

Vores kunder er desuden utroligt glade for, at de kun skal have kontrakt med os hos Classic Dream House, da det er vores kapacitet, der løfter opgaven og klarer tegninger, beregninger og bygger huset. Lige præcis derfor har vi også så godt styr på vores arbejde, at vi kan garantere, overblik, overholdelse af alle aftaler og kvalitet over hele linjen i de opførte typehuse.

 

 

Sådan kan du høre mere

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om typehuse og dine muligheder med denne type byggeri.

Vi lægger meget vægt på god kommunikation og åben dialog, da vi mener, at det sikrer den bedste proces og det bedste samarbejde.

Vi arbejder hårdt og målrettet på at give vores kunder de bedste oplevelser og tryghed under hele processen. Det gør vi ved at bygge gennemprøvede typehuse, der leveres til nogle af branchens bedste priser, opføres af eget dygtige team under kontakt med Classic Dream House – og opføres i høj kvalitet ud fra en succesfuld opskrift.

 

Kontakt os og hør mere ved at bruge kontaktformularen herunder, hvor du kan indhente gode tilbud og svar på alle dine spørgsmål.

 

Billede af hvid villa - typehuse fra Classic Dream House