Nye huse med sjæl

Har du grunden? - Så hjælper vi dig med at gøre drømmen til virkelighed

Martin Ankjær

Ejer & Arkitekt
+45 40 19 70 73

Jeg startede i et større typehus firma i 1994, og har arbejdet i branchen lige siden. Jeg har bygget min egen murermestervilla, og ved derfor hvor stort det er, at få lov til at opføre et hus for sig selv, som indrettes efter eget ønske og behov.Til dagligt står jeg for, at tegne drømmehuse for mine kunder.

Jonas Munch Hansen

jmh@cdh-as.dk
+45 50 50 14 76

Jeg har arbejdet i branchen som udøvende tømrer, og sætter en stor ære i at få opført kvalitetshuse.Til dagligt sørger jeg for, at drømmehuset bliver til virkelighed. For mig er det en stor ære og tilfredshed, at overdrage et nyt hus til bygherren, og se drømmen komme til sin ret.

Om os

Classic Dream House er et byggefirma der blev etableret I 2006.
Vi tilbyder konstruktiv og kreativ sparring med din husdrøm, vi hjælper dig igennem hele processen lige fra planlægning til byggefasen.

Det vigtigt at du føler dig tryg, dette sørger vi for ved at holde dig informeret, kommunikere og sparre igennem hele forløbet.

Dette mener vi er fundamentet for et godt byggeprojekt. I modsætning til mange af vores konkurrenter bygger vi “kun” 15-20 huse om året, det gør vi udelukkende af den grund, at vi ønsker at holde kvalitet og service i top.

Vi ved, at kunder hurtigt bliver et nummer i køen, dette ønsker vi ikke hos Classic Dream House.

Med over 10 års erfaringer, og har afleveret alle kvalitetshuse til tiden, så derfor Tillid - Tryghed - Troværdighed.

Går du med et husprojekt eller en drøm du ønsker at realisere?
Så er du altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende snak.

Telefon
+45 70 205 818
E-MAIL
ma@classichouse.dk