Nybyggeri hus

Skal du i gang med nybyggeri hus?

 

Nybyggeri hus - i samarbejde med Classic Dream House

En af de største beslutninger i livet er, når man beslutter sig for at bygge nyt hus. Det er på alle måder en afgørelse, der skal træffes på et solidt og velovervejet grundlag.

Alt skal være klargjort, så I får en gnidningsfri proces, hvor de økonomiske aspekter går op i en højere enhed, lovpligtige dokumenter overholdes, særlige ønsker til huset udføres med det ønskede resultat og alle deadline overholdes.

 

For at alle disse elementer går op, er det en god idé at allierer sig med en professionel partner til sit nybyggeri hus projekt, så I er garanteret en god og vellykket byggeproces, der kommer 360 grader rundt om jeres behov, krav og ønsker.

 

Tag derfor kontakt til Classic Dream House, når du skal bygge nyt hus. Vi har i årevis hjulpet folk og familier på plads i deres drømme hus, og hjælper stadig ved at give den bedste start – og det bedste resultat – når det kommer til nybyggeri hus.

 

Du kan kontakte os ganske uforpligtende – lige her.

 

 

Hvorfor er vi egnede til at bygge dit hus?

 

Hos Classic Dream House er tilfredse kunder et af vores mange succeskriterier ved nybyggeri.

Så når du bygger nyt hus, er der en række parameter, vi altid sætter alle vores sejl ind på.

 

Vi har nemlig lært, at ved et nybyggeri hus, er der  bestemte punkter, vores kunder værdsætter. Ét er selvfølgelig, at slutproduktet lever op til alle forventninger, men inden da går der en proces forud, der selvfølgelig skal fungerer for både byggemester og de kommende husejere.

Vi lægger vægt på at:

 

  • Det faglige håndværk skal være 110 procent i orden.
  • Vi skal overholde vores kunders budgetter.
  • Vi skal overholde de tidsfrister, vi har givet vores kunder hånd på.
  • Vi skal kommunikere klart og tydeligt for at undgå irriterende misforståelser.
  • Vores kunder skal have en behagelig oplevelse, hvor der er ro på under hele processen.

 

 

Håndværk i topklasse

 

Når vi skriver, at vores håndværk være 110 procent gennemført og i orden, mener vi, at det synbare resultat skal være toptrimmet over hele huset.

Det betyder, at vi lægger stor vægt på at finish og detaljer er absolut i orden. Du skal befinde dig i huset mange år, og det er derfor vigtigt for os, at det nybyggeri vi overdrager er mere end i orden på alle fronter.

 

Budgetter overholdes

 

I vores virksomhed er dette en selvfølge. Vi ved at der går et stort stykke arbejde forud, hvor tal er blevet gjort op, gjort om og gjort op igen. Den proces kan være omfattende, og vi styrer derfor altid skarpt efter de budgetter, der er blevet præsenteret.

 

Tidsfrister overholdes

 

Vi ved at der skal sættes en dato for hvornår I kan flytte ind. Vi ved også, at en masse andre aktiviteter koordineres omkring den dato. Derfor er det selvfølgelig et must at skæringspunkterne og fastlagte datoer overholdes.

 

Ingen misforståelser

 

Det kommer næppe som et chok, at vi gerne undgår misforståelser under byggeprocessen. Ved nybyggeri af hus kommunikerer vi klart og fortæller tydeligt omkring ”hvad og hvornår”. Det betyder, at du hele tiden ved hvad der foregår og har en finger på pulsen i forhold til arbejdet omkring dit kommende hjem.

 

Vores kunder får en rolig, behagelig oplevelse

 

Dette punkt samler i virkeligheden de ovenstående. For ved at levere et nybyggeri, der er gennemført ned til mindste detalje, hvor budgetter er overholdt, hvor nøglerne overdrages i henhold til aftaler og hvor I har haft en positiv oplevelse under forløbet, kan vi sætte kryds ved endnu et succesfuldt byggeprojekt, og lade jer nyde tilværelsen i et skønt hus.

 

Ovenstående er en håndfuld pejlemærker, vi altid arbejder ud fra, når vi går i gang med et nybyggeri projekt, og tager første spadestik til jeres kommende hus.

 

 

Jeres drømmehus skal bære præg af jer

 

Når vi bygger et nyt hus til jer, starter vi altid med at gøre opmærksom på, at det er jeres kommende hjem, vi bygger. Derfor tager vi udgangspunkt i jeres drømme og forventninger, så huset får de aftryk, som I gerne ser.

 

Selvom I ikke nødvendigvis har svar på alle spørgsmål, skal I ikke være bange for at kontakte os. Vi har hjulpet massevis af familier i gang med deres drømmehus. Ved at tage en stille og rolig dialog, får vi let sat ord på de tanker I har gjort jer, og hjælper jer med at tænke fremad.

 

Derudover forstår vi, at en god proces starter med at hjælpe med at få det maksimale ud af jeres budgetter – og det kan vi gøre på baggrund af vores store erfaring, der slår fast hvad nybyggeri er. Du vil altid have en byggerådgiver, som du kan stale med om økonomiske forhold samt personlige ønsker til dit nybyggeri hus.

Vores erfaring vil desuden gøre, at vi kan overholde deadlines og i det hele taget give jer en proces, hvor I kan tage det roligt, ikke bør frygte misforståelser eller være bange for, om I bliver hørt.

 

I stedet vægter vi et gensidigt positivt forhold, hvor det er vigtigt for os at lade jer vide, at vi ser os selv som en yderst professionel, service minded virksomhed, der er dygtige, rare at arbejde sammen med og bygger jeres nye hus på baggrund af kompetent arbejdskraft, dygtige fagfolk og erfaring.

Det giver jeg den føromtalte oplevelse, hvor budgetter, byggeresultat og alt andet går op i en højere enhed.

 

 

Hvordan kommer du i gang med nybyggeri hus?

 

Hvis du også gerne vil i gang med nybyggeri hus – eller i første omgang har nogle afklarende spørgsmål – kan du enten læse mere om emnet eller blot tage nedenstående kontaktformular i brug, hvorfra du får svar på alle dine spørgsmål.

 

Vi giver med glæde et kald og fortæller dig mere om, hvordan du kan realisere dine drømme sammen med Classic Dream House.

 

Udfyld denne kontaktformular og kom i gang med dit nybyggeri hus.