Byg nyt hus

Byg nyt hus med Classic Dream House

 

Hvordan kan vi skabe tryghed for vores kunder, når de skal bygge nyt hus?

 

Svaret er ikke baseret på raketvidenskab, men en sund måde at drive forretning på. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at man med gode relationer og åbenhed skaber de bedste rammer før, under og efter et byggeprojekt. Derfor driver vi vores forretning ud fra en fornuftig, rationel tankegang, der byder på gode oplevelser og holdbare løsninger.

Denne fornuft er baseret på årelange erfaringer med kundernes ønsker, der oftest lyder:

 

  • Gode flotte huse til konkurrencedygtig priser
  • Hus leveret til tiden og til aftale pris
  • Et hus bygget under en gensidig god proces

 

Mere enkelt kan vi i virkeligheden ikke sige det, selvom der følger en lang uddybning herunder.

 

Hvis du allerede har læst nok, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

 

 

Hvorfor vælge Classic Dream House?

 

Vi har i en lang årrække leveret drømmehjem til danske familier, der har stået foran en af de vigtigste investeringer i deres liv.

Hos Classic Dream House har vi en klar politik, når vi bygger nye huse. Vi skal levere kvalitetsbyggerier til konkurrencedygtige priser, vi skal lede vores kunder trygt gennem alle byggeprojektets faser og vi skal levere et professionelt indtryk, der er lige så solidt som vores huse.

 

Upåagtet om du skal have bygget en murermestervilla, et typehus eller helt tredje slags, så er et byg nyt hus projekt noget, vi tager meget alvorligt. Vi er nemlig fuldt ud bevidste om, at vi ikke blot arbejder med cement og mursten, men med folks drømme.

 

Tryghed når du bygger dit nye hus

 

Hos Classic Dream House kan du bygge nyt hus med fuld tryghed og ro i maven. Vi har i mange år hjulpet familier på plads i et hjem, der er bygget lige efter deres tanker.

Vi arbejder med glade kunder som et succeskriterium, og stiller os først tilfredse, når de også er det. Det sker heldigvis altid, da vi arbejder ud fra sunde værdier og solidt håndværk.

Vi lægger desuden utrolig stor vægt på dialog og en transparent proces, hvor du som kunde er klar over hvor langt vi er i de enkelte faser og hvad status er, så du hele tiden kan se, at vi fortsat arbejder målrettet på at skabe dit drømmehjem ud fra de aftalte krav til budgetter og deadlines.

 

I det hele taget arbejder vi ud fra sunde forretningsværdier som, der skal give dig en positiv oplevelse. Forvent derfor:

 

  • Kvalitetshåndværk
  • At vi holder budgetter
  • At vi overholder deadlines
  • At vi kommunikerer tydeligt
  • At du oplever ro og tryghed

 

Håndværk

Hos Classic Dream House har vi adgang til dygtige og erfarne fagfolk. Det er din garanti for et ordentligt resultat, hvor du kan se, at huset er opført på baggrund af klippefast byggekundskab. Det vil både give huset et flot og solidt finish på ydre- og indersiden, hvor alle detaljer er helt i orden.

 

Budgetter

Vi arbejder selvfølgelig ud fra at overholde dine budgetter og respektere det lange planlægningsarbejde, der har fundet sted i forbindelse med at udarbejde disse. Når det så er sagt, gør vi vores ypperste for at give hver en øre sit maksimale potentiale. Det giver dig value for money.

 

Deadlines

Når vi indgår aftaler omkring deadlines for de enkelte faser i byggeriget, gør vi alt for at overholde disse. Både som enkelte deadlines – og naturligvis også i forhold til lovede overdragelsesdato. Vi ved godt, at I skal planlægge mange ting i forbindelse med overtagelsen. Heldigvis har vi hos Classic Dream House gode byg nyt hus erfaringer, hvilket igen må tilskrives vores dygtige mandskaber på alle fronter.

 

Kommunikation

Nøglen til et vellykket byggeri er god kommunikation. VI husker, at vi har to ører og én mund, hvorfor vi lytter nøje til vores kunder, men selvfølgelig også sørger for at holde dem informeret og up to date.

 

Balance

Byg nyt hus med ro i maven“. Så enkelt kan vi sige det, for ved at tage udgangspunkt i ovenstående punkter, kan vi give dig en proces, hvor du føler dig ovenpå og ikke skal bekymre dig unødigt.

 

Du får din egen personlige rådgiver

 

For at garantere dig total indsigt og for at sikre du kan få svar på dine spørgsmål og henvendelser, tildeler vi dig din egen personlige byggerådgiver, der kan oversætte alt teknisk til forståeligt dansk, hjælpe dig med at vurdere hvilke materialer, der er bedst til dine ønsker, og i det hele taget hjælpe med sikre at alle valg træffes på baggrund af kyndig vejledning fra faglig ekspertise under dit nybyggeri hus.

Din byg nyt hus rådgiver er der for dig, når du skal have afklaret spørgsmål eller søge hjælp til at få levendegjort dine idéer.

Rådgiveren er en del af et dygtigt team hos Classic Dream House, og er derfor meget service minded og imødekommende, så du altid har en lydhør fagperson med høj kvalitetsstandard til din rådighed – og så der ikke opstår misforståelser under projektet, hvilket du kan læse nærmere om på mere om byg nyt hus siderne.

Du kan selvfølgelig også selv læse en masse guides som kommende husejer, men det nemmeste og sikreste er at gøre brug sf din rådgiver.

 

 

Byg nyt hus til en skarp pris!

 

Foruden vores dygtige mandskab tilbyder vi dig nogle af branchens bedste priser på byg nyt hus projekter.

Vi er stolte af at tilbyde de priser, vi gør – uden at behøves at gå på kompromis med kvalitet, håndværk eller finish. Vi har nemlig dygtiggjort os i at bygge huse effektivt og til konkurrencedygtige priser, hvorfor vi kan tilbyde dig den fulde løsning, hvor du får hele servicepakken i en gnidningsfri, tryg proces, inden du står med nøglerne til dit drømmehjem.

 

Tag første ”byg nyt hus” skridt i dag og brug kontaktformularen herunder. Ingen spørgsmål er for store eller små. Klik og indhent et godt tilbud på dit kommende drømmehjem.

 

 

Langkilde