Skal vi bygge dit drømmehus sammen?

Vi ved hvor vigtigt det er at kunne føle sig tryg i et nyt hus - Trygheden starter hos Classic Dream House

Hvorfor vælge Classic Dream House?

Hos os er du ikke bare endnu et nummer i køen. I modsætning til mange af vores konkurrenter, så bygger vi ikke flere huse end, at vi stadig kan stå inden for kvalitet og service.

Vi ved hvor vigtigt det er at føle sig informeret og holde god kontakt. Hos os kommunikerer vi på et sprog alle kan forstå, vi pakker ikke tingene ind eller bruge fagudtryk der kan misforståes.

Første husprojekt?
Du kan trygt vælge Classic Dream House, vi hjælper dig igennem hele processen og rådgiver både inden for store og små beslutninger. Vi kender allerede proceduren, dette betyder også at vi kan forberede dig, så du undgår overraskelser.

Vi tilbyder altid en uforpligtende snak, hvor vi sammen kan sparre omkring dit drømmehus, og finde ud af hvad det egentligt kræver for, at vi kan realiserer dit drømmehus.

Byggeforløb

01

Grund & Arkitektur

Sammen tager vi et kig på jeres grund hvor vi får drøftet tanker, idéer og drømme. Herefter går vi i tænkeboks og udarbejder et udkast til hvordan jeres drømmehus kunne se ud,
med dette i tankerne tager vi et opfølgnings møde hvor vi kan spore os nærmere ind på drømmen, indtil det sidder lige i skabet.

02

Godkendelse og Materialer

Vi sender jeres drømmehus til kommunen og får en endelig godkendelse inden byggeriet kan starte. Efter godkendelsen mødes vi i vores showroom hvor vi gennemgår alle jeres specielle ønsker og detaljer til huset, det er også her vi vælger de bedste materialer sammen. Byggeriet kan nu startes.

Arkitekten

Alle vores huse er blevet tegnet og projekteret i et tæt samarbejde med kunden, da hver familie har forskellige ønsker og behov. For os er dette et vigtigt forløb da vi lærer kunden bedre at kende, og samtidig får vi sporet os ind på drømmen og visionen.

Bygger i typehuse?
Nej, alle vores huse er unikke i forhold til kundens ønsker. Vi har ikke en eller to faste modeller som mange af vores konkurrenter, hos Classic Dream House får i et arkitekttegnet hus, uden at skulle gå på kompromis med drømme og idéer.

Hos Classic Dream House vægter vi Tillid, Tryghed og Troværdighed højt, dette betyder også at vi ikke bare taler vores kunder efter munden, derimod kommer vi altid med sandheden og konstruktive forslag.

Gode Råd

Et nyt hus kan virke som en uoverskuelig opgave, derfor har vi her samlet en række punkter du bør kigge igennem

Sæt ord på jeres ønsker

Det er vigtigt at få sat ord på jeres ønsker til boligen, er i flere bør i finde nogle fællesnævnere så i er enige omkring de fundamentale ting. Besøg udstillingshuse og bliv inspireret, det koster ikke andet end tid, som er godt givet hjem i sidste ende.

Gør jer nogle tanker omkring de økonomiske rammer, og sidst men ikke mindst hvornår skal drømmehuset være klar til indflytning?

10 PUNKTER TIL ØNSKELISTEN

Hvor stor skal villaen være?
Hvor mange værelser har I brug for?
Hvor mange badeværelser ønsker i og har i brug for et gæstetoilet?
Skal der være carport/garage?
Ønsker i et skur?
Hvor stort et bryggers kunne I tænke jer?
Har I brug for kælder?
Hvilken arkitektonisk stil og hustype passer til jer?
Hvilke materialer(facaden, taget og indvendigt) ønsker I?
Har I specielle ønsker til husets energikilde?

NY ELLER GAMMEL UDSTYKNING?

Uanset om I skal bygge i ny eller gammel udstykning er det vigtigt, at inden i skriver under på den endelige købsaftale er der set efter om, der skulle være specielle servitutter som kan sætte en stopper for Jeres drømmeprojekt.
Vi vil meget gerne hjælpe vores kunder, så de trygt kan komme igang med drømmen.

FØR KØB AF GRUND

Hvad koster grunden og er den klar til at bygge på (Byggemodning)?
Passer grunden til jeres drømmehus eller skal huset ændres for meget?
Hvordan er beplantningen, omgivelser og udsigt?
Sol og vind, hvordan vender grunden er der fx sol på en kommende terrasse?
Er der behov for et børnevenligt område med adgang til skole og daginstitutioner?
Hvordan er indkøbsmulighederne?

FØR ENDELIG AFTALE MED BYGGEFIRMA

Har i fundet den helt rigtige villa?
Opfylder boligen og beliggenheden jeres families behov?
Ser økonomien fornuftig ud?
Har i en god kemi med byggefirmaet?
Føler i byggefirmaet forstår jeres ønsker og behov?
Har i tillid til, at de kan levere jeres drømmebolig?